Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Икономика / Преподаватели - Катедра Икономика / Проф. д-р Теодор Седларски / НОВО от проф. д-р Теодор Седларски / Скоро в Бургас ще бъде достъпна литературата, издавана от Университетско издателство „Св. Климент Охридски“

   

18.11.2023

1

 

Скоро в Бургас ще бъде достъпна литературата, издавана от Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ - научна, научнопопулярна и учебна литература на български и на чужди езици, преводна литература, справочници, списания. За обсъждане на перспективите пред новото начинание екипът на Филиал - Бургас посрещна проф. Валери Стефанов и част от екипа на издателството – Гергана Борисова, Иглика Трифонова, Дари Иванов.

 

2

 

Kътове за четене, библиотека и място за литературата, издавана от университетско издателство „Св. Климент Охридски“ са новите проекти, по които Бургаският филиал на СУ работи.

Създадено през 1986 г., университетското издателство „Св. Климент Охридски“ е специализирано издателство с дейност обхваща целия спектър на знанието.

 

3

 

"Всички аудитории, с които Филиалът разполага са изключително комфортни, създадени така, че да отговарят на изискванията на студентите и преподавателите. Допълването им с научна, научнопопулярна и учебна литература, със справочници и годишници ще даде завършеност на всичко, което вече изградихме. Търсим най-подходящия начин, самостоятелно или в партньорство, да предложим в Бургас достъп до литературата на университетското издателство. Кътовете за четене, които изграждаме ще могат да се вълзползват всички в града. Ще отворим врати в учебните си зали, тогава когато не са ангажирани с лекции и упражнения.“ – коментира проф. Теодор Седларски, директор на Филиал – гр. Бургас.