Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Архив / Тържествено връчване на дипломите на завършилите студенти - 27.11.2014, Аула на СУ

   

12.11.2014

 

ЗА ДИПЛОМИРАНИТЕ

 

Официалното връчване на дипломите ще се проведе на 27 ноември от 14ч. в Аулата на Ректората

 

Във връзка с промоцията-от 12 до 21.11 , всеки трябва да дойдете лично или да изпратите упълномощено лице /пълномощно без да е нотариално заверено/ за да се подпише за получаването и да потвърди присъствие. Възможно е да стане в цялото работно време 9-17.30ч. /стая 402/. Също в посочения срок е възможно да уведомите на адрес: d.boteva @ feb.uni-sofia.bg /или на тел.02 8738310 - след 14ч./ за евентуално отсъствие или присъствие на вас или ваш колега/за получаване на известието ще получите потвърждение/.

Ако потвърдите присъствие, без да сте се подписали в главната книга, ще трябва да търсите списъците за получаване НА ДИПЛОМИ и да се подпишете В АУЛАТА.

 

ДИПЛОМАНТИ, НЕПОТВЪРДИЛИ ПРИСЪСТВИЕ, НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ДИПЛОМИТЕ СИ НА ТЪРЖЕСТВЕНАТА ПРОМОЦИЯ!!!

 

За церемонията трябва да дойдете в 13 ч. на полуетажа под Аулата за получаване на тогите. ШАПКИ НЕ ВЛИЗАТ В РИТУАЛА и могат да се използват само за снимки във фоайето!!!

 

Дипломираните, които са получили дипломите си предварително, а биха желали да ги получат официално, могат да ги дадат след получаването на тогите при Долорес. За тогите трябва да се обадят по телефона и да бъдат включени в списъка.

 

 

ЩЕ ПРИВЕТСТВАМЕ ПРИСЪСТВИЕТО НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ, ПРИЯТЕЛИ И……НАЧАЛНИЦИ!