Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Академични постижения / Публична лекция на иновативната компания "phyre" в Стопанския факултет: "Финансови продукти от ново поколение" - 5 ноември, 18 ч., зала 420

   

01.11.2018

 

Първата публична лекция, организирана от phyre и Стопанския факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, ще бъде водена от Константин Джелебов, CEO на phyre и модерирана от доц. д-р Тодор Ялъмов.

 

Каним всички желаещи да присъстват, вратите са отворени!

 

Локация: Стопански факултет на СУ, зала 420

Час: 18:00

 

Ще имате възможността да се запознаете с българската Fintech сцена от първо лице и да научите как се създават технологични финансови продукти от нулата в стартираща компания. Също така ще разберете каква е конюнктурата на българската финансова сцена и кои са правилата за успех на една нова компания.

Константин Джелебов ще сподели какво според него е бъдещето на финансовите продукти, не само в България, но и в световен мащаб и какво прави phyre, за да върви в тази посока.

За финал, разбира се, ще можете да зададете всичките си въпроси.

 

Повече за phyre:

phyre e приложение, което замества физическия портфейл и дори е по-добро от него!
С phyre можете да получавате и изпращате пари мигновено и без такси, да плащате само с телефона си и да използвате всяка една от картите си за отстъпки през него.
След като стартира мобилните разплащания преди малко повече от 3 месеца, phyre вече има над 13 000 потребители в България, които ежедневно използват приложението за разплащания.

Повече за Константин Джелебов:

Константин Джелебов е един от основателите и CEO на phyre.

Магистър по Бизнес информатика, с опит в разработването и създаването на технологични продукти както и в управлението на екипи и процеси. Дълбоко вярва, че хората са най-ценният актив на една компания, а клиентите нейния основен фокус.
За всички гости ще има и специална изненада.
Очакваме ви!

www.phyreapp.com

 

Събитието във Фейсбук: https://facebook.com/events/301439403797124/