Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Академични постижения / Константин Джелебов, съосновател и изпълнителен директор на Phyre гостува с публична лекция на студентите от магистърската програма по Дигитален маркетинг по време на часовете по м-бизнес на доц. Тодор Ялъмов

   

08.11.2018

4

Константин Джелебов, съосновател и изпълнителен директор на Phyre гостува с публична лекция на студентите от магистърската програма по Дигитален маркетинг по време на часовете по м-бизнес на доц. Тодор Ялъмов в Стопанския факултет.

2

Константин e магистър по Бизнес информатика, с опит в разработването и създаването на технологични продукти в банковата сфера и търговията, управлението на екипи и процеси. Вярва, че хората са най-ценният актив на една компания, а по отношение на рaботата: "sky is not the limit". Phyre е бързо развиваща се компания във финтех индустрията в България, с амбиции да стане глобален доставчик на стойност за клиентите си, интегрирайки класически услуги за дигиталните портфейли с умни предложения към потребителите, базирани на предишни техни покупки. В дискусията след лекцията освен студентите участваха и множество гости от бизнеса и академията.

3
1