Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Трето издание на безплатен масов онлайн курс на Френския петролен институт с подкрепата на Total Foundation

   

22.09.2020

 

Тотал ЕиП България кани студентите от Стопанския факултет да се запишат в третото издание на безплатния масов онлайн курс (МОК) на Френския петролен институт (IFP) с подкрепата на Total Foundation – “Tomorrow’s Mobility - Sustainable Technologies for the Automotive Sector”. Обучението ще започне от 30 октомври 2020 г.

IFP

Целта на този четириседмичен курс, в контекста на енергийния преход и устойчивата мобилност, е да бъдат разбрани техническите специфики и екологичните проблеми, свързани с автомобилната индустрия.

Този MOК е предназначен за студенти или за професионалисти, които се интересуват от енергийния и автомобилния сектор. По-общо казано, той е за тези, които желаят да получат познания за електрическото задвижване, хибридите, автономното шофиране и новите форми на мобилност, за хората, които са убедени, че изменението на климата е реално предизвикателство, с което може да се справяме и чрез конкретни решения по отношение на мобилността.

Повече информация за курса и регистрация:

https://mooc.mobility.ifp-school.com/Minisite/home/14365#training