Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Семинар по проекта ScholarNet: Realising Scientific Contribution in Refereed Journals

   

05.11.2021

 

На 4 ноември 2021 г. в Стопански факултет на СУ "Св. Климент Охридски", при спазване на всички епидемиологични мерки, стартира присъствено семинар за докторанти и постдокторанти, посветен на подготовката на статии в списания, индексирани от Scopus и Web of Science.

scholarnet_banner_en_new_reference

Семинарът беше воден от проф. д-р Николай Денчев от Свободния Университет в Брюксел, с участието на проф. д-р Пенчо Пенчев, главен редактор на списание Economic Alternatives, което е индексирано в Scopus и доц. д-р Тодор Ялъмов, зам.-декан на Стопански факултет.

Участваха 11 докторанти и постдокторанти от Стопански факултет и УНСС. Следващата среща ще бъде отворена за по-широко участие онлайн и ще се проведе на 18 ноември от 10 часа българско време. Моля, регистрирайте се тук.

Проф. д-р Николай Денчев е професор по социално предприемачество в Свободния Университет в Брюксел и е асоцииран редактор на Business and Society Review.