Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Проведе се летен научен семинар „Сигурност, защита, уязвимост“ в партньорство с ЕSFAM

   

12.07.2022

 

На 10 юли Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ имаше удоволствието да бъде домакин на летния научен семинар „Сигурност, защита, уязвимост“, който се проведе в партньорство с ESFAM - Специализираният институт на франкофонията по администрация и мениджмънт в България.

IMG-20220710-WA0011

Семинарът беше открит от доц. Марселен Йовоган, зам.-декан по международна дейност и университетско сътрудничество в Стопанския факултет, проф. Николас Майнети, директор на ESFAM, Ангел Банджов, директор на отдел „Права на човека“ към МнВР, проф. Пиер Фениес, декан на Факултета по мениджмънт, Париж-ІІ: „Пантеон-Асас“ и д-р Ариан Дюпон-Кифер, вицепрезидент на отдел социални отговорности – Париж-I „Пантеон-Сорбона“.

IMG_20220711_133755

В първата част на семинара взеха участие Крум Зарков, народен представител на ПП „БСП за България“, Борислав Антонов, народен представител от ПП „Продължаваме Промяната“ и проф. Фабиен Пералди Ленеф от университет Париж-I „Пантеон-Сорбона“.

IMG_20220710_154049

Във втората част на семинара доклади изнесоха проф. Франсоа Пишо от Университета в Лиеж (Белгия), проф. Жельо Владимиров и доц. Марселен Йовоган от Стопанския факултет на СУ и докторант Надя Лабиди от университета Париж-I „Пантеон-Сорбона“.