Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за гост-лекция с д-р Кирил Величков на тема: „Ролята на банките като финансов посредник“

   

25.10.2022

 

На 28 октомври 2022 г. от 11:15 ч. в зала 420 на Стопански факултет, в рамките на избираемата дисциплина „Европейски фондове и финансови инструменти“, гост-лектор ще бъде д-р Кирил Величков.

„Европейски фондове за подпомагане на иновациите и конкурентоспособността на предприятията – 2021-2027“(1)

Д-р Кирил Величков е директор „Европейски проекти и финансови инструменти“ в ОББ и ОББ Интерлийз, мениджър на „Център за компетенции на КВС груп за Европейски финансови инструменти“ и представител на КВС Груп в Работна група за Финансови инструменти на Vienna Initialtive 2.0. Д-р Величков има над 23 години опит в европейските програми. Той е председател на Работна група за европейски финансови инструменти в Асоциация на банките в България, представлява ОББ в Работна група за европрограми на КРИБ, както и ОББ Интерлийз в Работна група по еврофинансиране на Българска асоциация Лизинг. Доктор по Европейски структурни и инвестиционни фондове и университетски преподавател.

Всички желаещи да чуят лекцията са добре дошли!