Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Кариерен форум 5.0 ще се проведе на 20 октомври в Онлайн Стопански факултет

   

30.09.2020

 

 

Стопанският факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и Германо-Българската индустриално-търговска камара организират Кариерен форум 5.0 на 20.10.2020 г. Целта на форума е да даде възможност на всички студенти, обучаващи се в Стопанския факултет, да се срещнат с водещи работодатели и в рамките на приятелски разговори да се информират относно възможностите за кариерно развитие, предлагани от участващите компании. При взаимен интерес, форматът на форума осигурява възможност за провеждане на интервю.

 

careerforum

 

Събитието е подходящо както за студенти, които си търсят активно работа или стаж, така и за студенти от първи и втори курс, които искат да се запознаят с многообразието от професии, подходящи за техния образователен профил.

 

Форумът ще се проведе в Онлайн Стопански факултет на 20.10.2020 г. от 10:30 до 15:30 ч. Всеки студент на Стопанския факултет ще има достъп чрез системата за електронно обучение на СУ до виртуалните щандове на всички участващи компании.

 

В рамките на това кратко видео са представени повече подробности за това как ще изглежда форумът в деня на провеждането му и как можете да посетите избраните вас виртуални щандове: https://www.youtube.com/watch?v=MUJHRbX8CCk