Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Калоян Тодоров, представител на Българската асоциация по фамилно предприемачество, гостува на магистрите в някои от програмите на Стопанския факултет

   

08.11.2021

 

На 2 ноември 2021 г. г-н Калоян Тодоров (предприемач, представител на Българската асоциация по фамилно предприемачество) гостува на студентите магистри от програмите по Бизнес администрация, БА – Стратегическо управление, БА – Развитие на човешките ресурси и Дигитален маркетинг.

photo

Той разказа за своя път в бизнеса с услуги за осигуряване на събития – конгреси, конференции, форуми, корпоративни събития и др. За предизвикателството винаги да си на равнището на най-добрите, за да бъдеш предпочитан партньор.

Ето и част от неговите послания:

  • Прекомерната специализация (например да осигуряваш за публично събитие само оборудване за озвучаване) не е печеливша стратегия. Събитието се нуждае от множество разнообразни специализирани услуги – предложете ги на „едно гише“ – нека Клиентът получи максимален обем от общата услуга от Вас – така ще имате по-голямо парче от „тортата на бизнеса“.
  • Мислете глобално – Вашият пазар са петте континента.
  • Докато вярвахме, че пандемията е тук за малко и ще се върнем към „хубавите времена“, загубихме ценни месеци за развитие. Вече работим по друг сценарий: да предлагаме възможно най-добро и по време на пандемия – и то все повече да се доближава до реалността.