Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Предложения за стаж / Киндрил финансова академия (Kyndryl Academy)

   

28.02.2023

 

Киндрил България ви кани да участвате в нашата инициатива насочена изцяло към студенти на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ – Киндрил Финансова Академия (Kyndryl Academy). Участващите студенти ще получат практически познания в сферата на финансите и procurement, които са приложими както в Киндрил, така и в други компании, опериращи в тази сфера.

финансова академия

След успешното завършване на Киндрил академия, на участниците ще бъдат предоставени сертификати от компанията, а на по-късен етап и дигитални баджове – и двете могат да послужат на студентите за тяхната професионална реализация.

Академията ще се проведе от началото на март (седмицата на 13 март) – общо 9 обучения по 3 часа. Самите сесии ще се провеждат на английски език, на живо веднъж в седмицата от 18:30 ч. в нашия офис в Бизнес парка и ще бъдат водени от колеги специлиасти и мениджъри от Киндрил България.

 

Изисквания:

  • Препоръчително е студентите да са III или IV курс
  • Специалности Икономика, Финанси
  • С добро владеене на английски език

За да вземете участие, попълнете формата за кандидатстване на този линк до 5 март 2023 г.