Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Завърши успешно специализиран курс за следдипломна квалификация, организиран от Центъра за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ за тринадесет служители на GemSeek

   

08.05.2018

 

Завърши успешно курсът „Въведение в R: предварителна обработка на данни с елементи на приложен статистически анализ“, организиран от Центъра за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ за тринадесет служители на GemSeek . Учебното съдържание на курса е разработено от доц. Боряна Богданова в тясно сътрудничество с Мартин Димов, директор на направление „Data Science“, GemSeek.

1Untitled

 

Занятията се проведоха в обновената зала 308 на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ в рамките на пет последователни седмици, след което всеки от курсистите разработи и предаде приложен курсов проект, за който получи индивидуална обратна връзка. Всички курсисти завършиха успешно курса и получиха своите сертификати, подписани от доц. Теодор Седларски , директор на Центъра за образователни услуги на СУ „Св. Климент Охридски“ и декан на Стопански факултет.

 

2Untitled

 

 

СНИМКИ ОТ ОФИЦИАЛНОТО ДИПЛОМИРАНЕ В АУЛАТА НА СУ "СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"

 

3
2
1