Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Студенти от МП „Управление и развитие на човешките ресурси“ гостуваха на „Мусала Софт“

   

31.10.2023

 

На 30 октомври студентите от магистърска програма „Управление и развитие на човешките ресурси“ гостуваха на „Мусала Софт“. Компанията е традиционен партньор на Стопанския факултет.

Г-н Ивайло Кацарков, директор „Човешки ресурси“, представи пред студентите културата на организацията. Изучаването на конкретни организационни култури е част от съдържанието на учебната дисциплина „Управление и развитие на човешките ресурси“, водена в екип от проф. д.н. Цветан Давидков и гл. ас. д-р Рая Каназирева.

Screenshot 2023-11-01 094427

Срещата между студентите и екипа на „Мусала Софт“ породи висок интерес от страна на участниците, както и интересни дискусии.

От името на декана на Стопанския факултет доц. д-р Атанас Георгиев, проф. Цветан Давидков връчи на г-н Кацарков специален сертификат – израз на уважението и признателността към наши дългогодишни партньори със значим принос в обучението на студентите. Сътрудничеството между Стопанския факлутет и „Мусала Софт“ ще продължи да допринася за качествената подготовка на студентите.