Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Инициативи с бизнеса / Ден на отворените врати на SBT Solution на 9 и 10 май в Стопанския факултет

   

06.05.2023

 

На 9 и 10 май (вторник и сряда) от 10 до 16 часа компания SBT Solution ще проведе „Ден на отворените врати“ със съдействието на Кариерния център на Стопанския факултет на СУ. Заинтересованите студенти ще могат да се срещнат с представители на компанията в областта на дигиталния маркетинг във фоайето на Стопанския факултет и да обсъдят с тях възможностите за кариерно развитие.

Ден на отворените врати

SBT Solutions е компания за дигитален маркетинг, която се фокусира върху нишови пазари и продукти. Ние предоставяме пълен набор от 360-градусови бизнес стратегии за позициониране, разработване и инвестиране в продуктите на клиентите по най-добрия възможен начин.
Компанията е създадена през 2018 г. и екипът ни бързо се разраства. Днес сме представени в над 8 държави и предлагаме първокласни решения, съобразени с нуждите на нашите клиенти. Понастоящем компанията се е превърнала в ценна част от живота на над 170 професионалисти.
Водени от стремежа си към съвършенство, успяваме да постигнем успех там, където другите са се провалили. Ние сме мотивирани и решени да вървим все по-напред към успеха и щастливите клиенти.