Начало / Университетът / Факултети / Физически факултет / Архив / Предложения / Апробация на меки контактни лещи по научен проект за студентското състезание

   

Михаела Бачева, студент IV курс от специалност Оптометрия, подготвя научен проект за студентското състезание FORCE (Future Ocular Research Creativity Event), организирано от CooperVision. Допълнително информация за събитието ще намерите в края на публикацията.

Тя се нуждае от доброволци, които да изпробват меки контактни лещи, произведени от CooperVision. Участници могат да бъдат както хора, които искат да изпробват алтернатива на очилата, така и такива, които вече използват контактни лещи, но искат да опитат нещо ново и различно.

Включването в конкурса ще се състои в:
Двуседмично носене на предоставени от производителя безплатни контактни лещи, като периодично ще бъдат снемани данни относно динамиката на слъзния филм. В края на двуседмичния срок доброволците ще дадат субективната си оценка за тестваните лещи. На всеки доброволец ще бъде предоставено за попълване информирано съгласие.

Всеки желаещ да участва е от огромно значение и полза!

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ: 09.04.2023

Желаещите да се включат могат да ми пишат на адрес mdbacheva@uni-sofia.bg или да се запишат на адрес:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdur2jfCJE0jVmZzz111-aDKVsO7vbPkMugfRfaHACPtMg0jw/viewform

Всеки записал се ще получи имейл с допълнителна информация.

Повече за FORCE: https://coopervision-force.com/blog/

CL_Poster_2