Начало / Наука / Стипендии и конкурси / Актуално (до 2021 г.) / Българска търговска промишлена палата организира конкурс за Иновации

   

Срок за кандидатстване: 22 април 2019 г. до 17.00 ч.

 

Tази година Съветът по иновации при Българска търговска промишлена палата (БТПП) организира за пореден път конкурс за Иновации.

Номинираните ще се борят за призовото място в две основни категории: „Най-добър Иновативен проект за 2018 г.“ и „Най-успешно предприятие, внедрило в дейността си иновативен продукт през 2018 г.“. Конкурсът се провежда съвместно с Enterprise Europe Network към БТПП, Българската академия на науките и със съдействието на Българската банка за развитие. Отличените на първо място проекти/фирми в отделните категории ще бъдат наградени на специална церемония, която ще се състои през месец май 2019 г.

Процедурата за кандидатстване по конкурса е отворена до 17 ч. на 22 април 2018 г., понеделник. Критериите за оценка на предложенията, както и по-подробна информация относно представянето на иновативното предприятие и на внедрения в дейността му иновативен продукт, можете да намерите в Поканата за участие .