Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Календар Магистри / Информация за държавната изпитна сесия за ОКС „магистър“ към катедра „Икономика“

   

12.07.2023

 

Уважаеми студенти,

Държавният изпит за МП „Бизнес икономика“, МП „Икономика и право“, МП „Икономика и финанси“ и МП „Митнически и данъчен контрол“ ще се проведе на 17.07.2023 г. (понеделник) от 10:00 ч. в сградата на Стопанския факултет.

Logo FEBA BG

Общи инструкции:

  • Държавният изпит се провежда чрез Системата за електронно обучение e-learn. Предварително подгответе и проверете Вашето потребителско име и парола за достъп. Без тях не може да влезете в системата!
  • Ако нямате достъп до своето потребителско име и парола или те не Ви позволяват достъп до e-learn, моля свържете се своевременно с Инспектор „Магистри“ - Недялка Милева, mileva@feb.uni-sofia.bg или Добринка Бижева, dobrinka@feb.uni-sofia.bg.
  • Държавният изпит за четирите магистърски програми е с продължителност 90 минути. Стартирането на съответните изпити по магистърски програми е на посочения по-горе web адрес в Системата за електронно обучение. При изтичане на времето, изпитът автоматично се затваря.

По време на работа по държавния изпит:

Не се допуска:

  • използването на калкулатори от компютри, мобилни телефони, екселски таблици или сродни софтуери;
  • използването на лекции, записки, формули или други помощни материали.

На студентите се разрешава:

  • навигиране между въпросите по време на решаване на изпитния тест;
  • използването на калкулатори, включително научни или финансови;

Задължително студентите трябва да носят документ за самоличност и студентска книжка, когато се явяват на държавния изпит.

Желаем ви успех!

Катедра „Икономика“