Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / В Стопанския факултет на Софийския университет бе открита обновената зала 300

   

30.09.2014

 

Gramota

Олег Кузнецов, доц. Милена Стефанова и доц. Тодор Попов

 

През нoвата учебна година студентите на Стопанския факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще се обучават в изцяло ремонтираната със средства на „Прокредит банк” зала № 300. На откриването на обновената зала присъстваха зам.-ректорът на СУ доц. Милена Стефанова, деканът на Стопанския факултет доц. Тодор Попов, ръководителят на отдел „Маркетинг” в „Прокредит банк” Олег Кузнецов, служители на факултета и банката.

 

 

Олег Кузнецов отбеляза, че през изминалите години банката успешно работи по различни проекти с българските университети: „Ние много се радваме, че заедно със Софийския университет успяхме да реализираме този проект и да направим така, че студентите да се чувстват комфортно в обучителния процес. Щастливи сме, че нещата се реализират. Благодаря ви много за помощта”.

 

Zala300

 

„За нас е чест да имаме вашата подкрепа и това, което сте направили в тази зала е прекрасно. Младите хора ще бъдат в една приветлива среда, в свежа атмосфера ще изучават сложните науки”, каза доц. Милена Стефанова и с огромна благодарност връчи на г-н Кузнецов сертификата за дарение. Зам.-ректорът на СУ изрази своята надежда в бъдеще сътрудничеството между двете институции да продължи все така успешно.

 

Новината на сайта на СУ "Св. Климент Охридски"