Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Стела Точева, мениджър Продажби в МОДИС – България, изнесе гост-лекция пред студентите от МП „Аутсорсинг на проекти и компании“

   

23.05.2022

 

На 12 май Стела Точева, мениджър Продажби в МОДИС – България, гостува на студентите от МП „Аутсорсинг на проекти и компании“ с лекция, посветена на ефективната комуникация с клиентите. Г-жа Точева гостува на Стопанския факултет с лекция за втора поредна година.

imgonline-com-ua-CompressToSize-cANDShJ9lH9d

Основни съдържателни акценти в нейната тема бяха: философия на продажбите; процесът на продажби в системата на управление на взаимоотношенията с клиентите (УВК); стратегии и политики; същност и значение на продажбения процес; цикъл на продажбения процес; етапи – същност и основни характеристики. Въз основа на добре структурирана теория и примери от богатия личен опит, учебното съдържание беше представено интересно, автентично, запомнящо се.

През последната година Стела Точева участва във внедряването на системи за управление на взаимоотношенията с клиентите на глобално ниво, което ѝ дава възможност да разказва за този процес от „първо лице“.

А ето и казуса, върху който студентите могат да работят самостоятелно, за да осмислят по-добре учебното съдържание:

Визуализирайте чрез диаграма продажбения процес във Вашата компания. През кои отдели/екипи минава и какви решения или резултати се очакват от тях?