Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Седмица на професиите в Стопанския факултет на СУ

   

19.04.2022

 

Екипът на Кариерния център кани бизнеса да стане част от първото по рода си събитие „Седмица на професиите“, организирано в Стопанския факултет.

Picture1

Събитието ще се проведе в седмицата от 16 до 20 май 2022 г. в хибриден формат – присъствено в новото ни креативно co-working пространство (на снимките) и онлайн с излъчване на живо в MS Teams.

В рамките на Седмицата на професиите всяка компания-участник ще има възможността да представи конкретна професия през погледа на своите експерти. Ние ще интегрираме представянето в подходящо подбран тематичен курс.

Официалното откриване на Седмицата на професиите ще се проведе на 16 май от 9 до 10 часа в София Техпарк.

Picture2

Слотовете за презентации ще бъдат в понеделник (от 13 до 20 часа), вторник и сряда (от 9 до 20 часа) с продължителност 90 минути без наличие на паралелно провеждащи се сесии. Участието е срещу минимално дарение от 275 лв., а за партньори на факултета – от 200 лв.

В четвъртък от 18 до 20 часа в хибриден формат ще се проведе заключителна дискусия „Business Leaders Talks“, която включва разговор с модератор, въпроси от публиката (Sli.Do) и кратки срещи лице в лице със студентите. Участието е срещу минимално дарение от 500 лв., а за партньори на факултета – от 375 лв.

Събраните средства ще бъдат използвани за подобряване на материалната среда, в която се обучават студентите на Стопанския факултет. Имената на дарителите ще бъдат анонсирани на страницата на факултета.

За да заявите своето участие е необходимо да изпратите мейл до Божидар Недев (bozhidar.nedev@feb.uni-sofia.bg) със следната информация:

  • пълно наименование на компанията на кирилица и латиница;
  • къде ще участвате: в презентационен слот от понеделник до сряда и/или в „Business Leaders Talks“;
  • при участие в презентационен слот коя/кои професия/професии ще представите.

Местата в събитието са ограничени. Записването е по реда на постъпилите заявки от страна на заинтересованите компании.