Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана за участие в Лятно училище по моделиране и комплексни системи

   

02.06.2023

 

Лятното училище по моделиране и комплексни системи е отворено за кандидатстване. То се организира за девета година от Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Училището ще се проведе в периода 14-23 юли 2023 г. в Учебно-спортна оздравителна база - Семково, Рила. Целевата аудитория са докторанти в първите 18 месеца и напреднали магистри.

Официалните езици за писмените материали са български и английски, а за лекциите - български език.

Крайният срок за кандидатстване е 20 юни 2023 г., като желаещите трябва да попълнят формуляр за кандидатстване. Само някои от заявките ще бъдат одобрени и потвърдени с подробни инструкции по имейл на 26 юни 2023 г.

Screenshot 2023-06-02 150909

За участието в лятното училище не се заплаща такса, но има разходи за настаняване, частично покрити от Фонд „Научни изследвания“ на СУ.

Основните цели на Училището включват създаване на отношение за изучаване и прилагане на научни методи в изследванията, промяна на отношението на студентите във възприемането им, както и подобряване на знанията и уменията за научна работа.

За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт на училището.