Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Покана към студентите за икономико-психологически експеримент - 24 април 2013

   

20.04.2013

 

Икономико-психологически експеримент – ден втори

 

Уважаеми Колеги,

Поради големия интерес към експеримента от страна на студентите в Стопанския факултет, изследването ще продължи и на 25 април, четвъртък.

Можете да се запишете за съответните часове тук: http://doodle.com/f88ictkqz2p6exwt.

Единственото ограничение е, че всеки студент може да участва само веднъж!

 

Икономико-психологически експеримент

 

Здравейте, Колеги!

Предлагаме ви да участвате в икономико-психологически експеримент, който представлява вземане на решения за избор на доставчици на дадена стока. В края на изследването, в зависимост от постигнатия от вас резултат, ще получите реална парична сума. Размерът й зависи от решенията, които сте взели. Това е изследване на икономическото поведение и ще трябва да отговорите на въпроси за предпочитанията си по време на експеримента.

Изследването не изисква специални знания и умения. Всяка група работи при уникални условия и съветите на тези, които вече са участвали, ще бъдат подвеждащи.

 

Тези от вас, които желаят да участват, нека да се запишат тук:

http://doodle.com/yycpe6fhchws6w6a

 

МОЛИМ ВИ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ САМО, АКО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ УЧАСТВАТЕ.

 

Изследването ще се проведе на 24 април (сряда) 2013 г. в сградата на Стопанския факултет, блок 3, зала 303 в четири групи, съответно от 10, 11, 14 и 15 ч.

 

Очакваме ви!