Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Първият „Форум на кариерното развитие“ в Стопанския факултет ще се проведе на 31 май 2016 г.

   

16.05.2016

 

Събитието във Фейсбук

 

Уважаеми работодатели,

Кариерният център на Стопанския факултет към СУ „Св. Климент Охридски“

Ви кани да участвате във

 

„Форум на кариерното развитие“ в Стопанския факултет,

който ще се проведе на 31 май 2016 г. в двора на факултета.

 

Участието във форума Ви дава възможността да осъществите личен контакт с нашите студенти и да представите пред тях своята организация. Стопанският факултет е водеща институция в страната и региона на Балканите за обучение и изследвания в областта на икономическите и управленските науки, а според „Рейтинг на университетското икономическо образование в България”, изготвен от Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси, завършилите Софийския университет са най-предпочитаните кадри от страна на работодателите.

 

Форумът ще се проведе с благотворителна цел, за набиране на средства за подобряване на средата, в която се обучават студентите от Стопанския факултет при Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Събраните средства ще се използват за изграждане на съвременни пространства за споделена работа (co-working spaces) на студенти и преподаватели и обособен административен блок за обслужване на студентите.

 

В знак на признателност към нашите дарители, ние имаме готовност да предоставим: щанд с маса и столове или възможност за поставяне на Ваш стендер/шатра, където можете да представите Вашата организация; възможност за изнасяне на презентация и запознаване на студентите с Вашата дейност; поставяне на Ваше рекламно лого на сайта на Кариерния център за 1 година. За повече информация, моля вижте приложената към настоящата покана информационна брошура.

 

Ако проявявате интерес към събитието, можете да се свържете с нашия Кариерен център на e-mail адрес careers@feb.uni-sofia.bg. Колегите ни ще Ви информират за условията и подробностите, свързани с участието Ви в събитието. Крайният срок за регистрация е 25 май 2016 г.

 

Ние ценим Вашето партньорство и се надяваме, съвсем скоро да се срещнем на форума.

 

Кариерен център на Стопанския факултет

на СУ "Св. Климент Охридски"