Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / На 14 ноември се сключи партньорско споразумение между Стопанския факултет и НТБГ

   

20.11.2023

 

На 14 ноември се проведе среща между директора на Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ) – г-жа Емилия Иванова, и декана на Стопанския факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ доц. д-р Атанас Георгиев, на която бе подписано споразумение за партньорство между двете институции.

Beige minimalist photo collage (1)

В рамките на срещата бяха обсъдени бъдещите идеи за сътрудничество. Двете страни изразиха готовност за подкрепа и съдействие за организиране и провеждане на съвместни дейности. В допълнение бяха обсъдени проблемите и предизвикателствата, свързани с образователните процеси в средното професионално и висше образование. На срещата присъстваха още доц. д-р Боряна Богданова, директор на Кариерния център на Стопанския факултет, проф. д-р Елеонора Станчева-Тодорова и гл. ас. д-р Николай Кацарски – секретар на Академията за учители и директори на търговски и икономически гимназии в България към Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.