Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / МП „Аутсорсинг проекти и компании“ и Proxiad си сътрудничиха за специално събитие

   

18.07.2022

 

Студентите от курса „Управление на аутсорсинг проекти и компании“ в МП „Аутсорсинг проекти и компании“ отпразнуваха края на учебната година със специално събитие, организирано за тях в софийския офис на френската група Proxiad. По време на събитието студентите отбелязаха постиженията си през изминалата година и дискутираха стъпките по пътя към сбъдването на мечтите.

Proxiad - Pic 3

Според д-р Христина Стоянова, която води курса, в днешната бизнес среда са най-успешни онези компании и мениджъри, които сбъдват мечтите на своите клиенти и служители. „Бих искала нашите студенти да бъдат от тях, като започнат със сбъдването на собствените си мечти“, споделя тя.

Доли Вучкова, Senior Recruitment Business Partner, и Александър Милев, изпълнителен директор на Proxiad SEE, представиха дейността на компанията и възможностите за работа, които предлага тя. Специално внимание беше отделено на стажантската програма на Proxiad, която позволява на студенти да придобият практически познания под ръководството на опитни професионалисти. След успешно завършване на програмата стажантите имат възможност да продължат да работят за компанията.

Proxiad - Pic 5

За информация относно възможностите за работа и стаж, можете да разгледате кариерния сайт на компанията или да се свържете директно по имейл: recruitment.bulgaria@proxiad.com.

Домакините на събитието осигуриха почерпка за студентите, както и 360-градусова панорамна гледка от офиса си, който се намира на последния етаж на новопостроената NV Tower.

Курсът „Управление на ауторсинг проекти и компании“ е част от магистърска програма „Аутсорсинг проекти и компании“ на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Той също така може да бъде записан от всички притежаващи бакалавърска или магистърска степен, както и като курс за следдипломна квалификация. Курсът се състои от две части, които се провеждат през зимния и летния семестър на академичната година. Повече информация за курса и лектора можете да намерите тук.