Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Лекция на г-н Емил Георгиев, изпълнителен директор на ДеКони, на тема: "Корпоративна социална отговорност, филантропия и споделено създаване на стойност"

   

14.12.2015

На 12 декември 2015 г. г-н Емил Георгиев, изпълнителен директор на ДеКони - най-голямата чисто българска рекламна агенция, изнесе на лекция пред студентите от четвърти курс в бакалавърските програми на Стопанския факултет, които изучават "Маркетинг", на тема: "Корпоративна социална отговорност, филантропия и споделено създаване на стойност".

 

 

В курса по "Маркетинг" за студентите от специалност "Икономика", "Стопанско управление" и "Европеистика" за втори път се състоя експеримент за провеждане на тест с устройства ARS - от типа на тези, които се използват в играта "Стани богат". По този начин студентите могат в много кратко време да се убедят доколко са овладели материала и в състояние ли са да се справят в екстремна ситуация. Проектът е в партньорство между Стопанския факултет и фирма "ДеКони". Г-н Емил Георгиев, изпълнителен директор на фирмата и сп. Менисжър бяха осигурили награди за най-добрите 6 участващи студенти. Остана нерешен само въпросът, който силно вълнува част от колегите- ще получат ли допълнителни точки за текущ контрол от проведения тест? Предстои да се разбере. Засега - честито на най-добрите!

 

Снимките във Flickr