Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Лекция — дискусия по случай Световния ден на водата на 22 март

   

13.03.2023

 

Непосредствено след Световния ден на водата и по време на посветената на водата Конференция на ООН в Ню Йорк магистрите от програма „Отговорно и устойчиво управление“ Ви канят на лекция — дискусия с нашите партньори от „Софийска вода“, част от „Веолия“, които инсталираха филтрираща система за вода в Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

Темата на дискусията е „ЗА“ водата в бъдеще време – нови технологии, умно управление, добри практики и опазване на природните ресурсите“ с участието на Доминик Гател — вицепрезидент„ Връзки с обществеността“ във „Веолия“, който ще се включи пряко от Водната конференция на ООН 2023 по случай Световния ден на водата.

FB cover Veolia-4 (1)

Събитието ще се проведе на 24 март 2023 г. от 16 часа, в зала 200, в сградата на Стопанския факултет (блок 3), и е ориентирано към студенти и завършващи специалисти с интерес към устойчивото управление и обществената отговорност в бизнеса, публичния и гражданския сектор.

Желателно е предварително записване тук.

За повече информация можете да се обърнете към Оля Пенева: o.peneva@feb.uni-sofia.bg

Лекцията е отворена за всички желаещи.