Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Иван Георгиев, мениджър на Pontica Solutions, с гост-лекция по аутсорсинг и офшоринг в Стопанския факултет

   

05.05.2019

 

 

Иван Георгиев, съосновател и изпълнителен директор на Pontica Solutions, беше първият гост-лектор в курса по аутсорсинг и офшоринг на Стопанския факултет. Иван Георгиев сподели информация от историята, структурата и бъдещите планове на Pontica със студенти от всички магистърски програми. По време на лекцията той подробно обясни етапите на внедряване и управление на аутсорсинг проект и различни практики за аутсорсинг. Накрая той обсъди тенденциите в аутсорсинга в България и по света, както и нуждите на бизнеса, които срещат.

 

1

 

Като член на Българската асоциация за аутсорсинг, основният приоритет на Pontica тази година е да подкрепи сътрудничеството между университетите и бизнеса, като сподели практически знания и изтъкне най-добрите практики.

 

От зимния семестър на 2019 г. стратегическият мениджмънт на компанията ще участва активно в първата магистърска програма по аутсорсинг в Стопанския факултет на Софийския университет заедно с някои от най-опитните професионалисти в сектора.

2