Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Новини от факултета / Българската компания за бизнес софтуер Тим Вижън България запозна студентите на Стопански факултет с модерни системи за управление на бизнеса

   

29.05.2017

 

Българската компания за бизнес софтуер Тим Вижън България запозна студентите от Стопански факултет с облачното решение Microsoft Dynamics NAV Cloud

item_ugepbiopcqy3gsqklusnbhabcuhyeqemxjru5shbopx92ib

Българската компания за бизнес софтуер Тим Вижън България запозна студенти на Софийския университет - Стопански факултет с модерни системи за управление на бизнеса.

Управителят на фирмата Росен Караиванов изнесе лекция на 27 май, посветена на ERP системата Microsoft Dynamics NAV пред студенти от специалност "Счетоводство и контрол“ , Магистърска програма на Стопанския факултет.

В рамките на обучението студентите се запознаха и използваха "облачната" версия NAV Cloud на Microsoft Dynamics NAV, разработена от Тим ВИЖЪН България, а хостването на системата в "облачна" среда е осъществено в партньорство с българската компания за облачни услуги "Датикум" .

Room400s

"Целта на сътрудничеството ни със Софийския университет е да подготвим бъдещите икономисти за работа с едно от най-широко разпространените ERP решения, с което те неизбежно ще се сблъскат при своята бъдеща реализация. Това ще бъде от важно значение както за тях, така и за работодателите, тъй като преминалите през такова обучение студенти вече ще имат необходимите познания и ще могат директно да започнат работа с подобна система, без да се налага компаниите тепърва да инвестират време и средства в обучението им", разказва Росен Караиванов, управител на Тим ВИЖЪН България.

През последните месеци екипът на компанията отчита засилен интерес към системата NAV Cloud от страна на малкия и среден бизнес.