Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Катедри и Академичен състав / Катедри / Икономика / Преподаватели - Катедра Икономика / Проф. д-р Теодор Седларски / НОВО от проф. д-р Теодор Седларски / Нов модел на използване на учебни зали - като лекционни или компютърни, творчески пространства и интериорни подобрения с подкрепата на бизнеса

   

03.02.2018

 

Аудитории 420 и 304 в Стопанския факултет вече са оборудвани да бъдат използвани комбинирано и като компютърни зали - с нови лаптопи и възможност за включване на лични преносими компютри на студентите. В допълнение с подобрения обхват на безжичния интернет в сградата (FEBA Wi-Fi, парола: Uni-Sofia) става възможно провеждането на интерактивни занятия с голям брой участници.

kontakti2
304

 

Десет от лаптопите са дарение от партньорите на Стопанския факултет от GemSeek.

 

Нови офис мебели бяха дарени от Emphasis Business Solutions на факултета, с които са оборудвани компютърните аудитории 308, 306 и 303 на третия етаж в сградата на факултета.

meb1
Zala303
meb2

 

 

На етажната площадка на петия етаж до входа на филиалната библиотека в Стопанския факултет се оформя ново творческо пространство за споделено ползване от студентите ("Creative Space") с подкрепата на партньорите ни от Cargill - България и по инициатива на Бизнес клуба.

1
3
5