Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Кариерен център / Полезна информация за студенти / Фондация „Атанас Буров“ организира Лятно училище „БУРОВ“ на тема Big data and advanced analytics

   

31.05.2021

 

Всяка година Фондация „Атанас Буров“ предоставя шанс на броени студенти да участват в уъркшопове и лекции на водещи български икономисти и финансисти, организирани в рамките на едноименното лятно училище.

лятно училище буров

Лятно училище „БУРОВ“ е отлична възможност за младите хора с интереси в банкирането и финансите да започнат своето професионално развитие, като усвоят нови знания от споделения опит на професионалистите и установят контакти - помежду си и с утвърдени финансови експерти от практиката. Голяма част от участниците в последствие им се дава шанс да продължат своето кариерно развитие в големи банки и финансови институции в България, като започват стаж или директно работа. През 2021г., темата на Лятно училище „БУРОВ“ е BIG DATA & ADVANCED ANALYTICS.

Занятията ще се провеждат онлайн и/или присъствено (в Банкя) в периода 13-19 септември. До 30 юни тече конкурсът за прием на студенти, като условията са описани на уебсайта на фондацията.