Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / FEBA Alumni Club / Новини от Алумни клуба / Алумни клубът на Стопанския факултет на СУ ще представи новите си дейности пред на събитие за завършващите абсолвенти на 23 май

   

23.05.2023

 

Алумни клубът на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ кани завършващите абсолвенти – бакалаври и магистри, на специално събитие на 23 май от 16:00 ч., след церемонията по връчване на дипломите, в Аулата на Ректората.

Announcement_Alumni_Event_23May2023

Събитието ще започне със специална панелна дискусия „Професии на бъдещето“. Участници в панела ще бъдат Пенчо Добрев, Team Lead BI, AI & Data at Schwarz IT, Калин Хаджидимов, управляващ партньор в KPMG Bulgaria и Георги Пенев, директор в Българската финтех асоциация. Модератор на дискусията ще бъде доц. д-р Божидар Недев.

След панелната дискусия доц. д-р Деян Радев, заместник-председател на FEBA Alumni Club, ще представи новата структура и дейности на клуба в полза на студентите и завършилите Стопанския факултет на СУ.

Завършилите ще имат възможност да отпразнуват дипломирането си в компанията на утвърдени бизнес лидери с коктейл.

Запазете си датата и следете социалните мрежи на Стопанския факултет за повече информация за събитието, а ние ще Ви очакваме Аулата на Ректората!