Начало / Университетът / Факултети / Геолого-географски факултет / Новини / Явяване на изпити от предходни години по време на лятната сесия на учебната 2019/2020 година

   

Предвид извънредната епидемиологична обстановка и разпоредбите на университетското ръководство, изпитите по време на лятната сесия ще се провеждат дистанционно. За студенти, които искат да се яват на изпити от предходни години редът е следния:

  1. Студентите заплащат и получават индивидуален протокол по установения в извънредната ситуация начин.
  2. Чрез имейли уточняват със съответния преподавател под каква форма ще се проведе изпита.
  3. Ако е с курсов проект, уточняват със съответния преподавател как ще бъде предаден и оценен.
  4. Ако изпитът се провежда онлайн, в системата Мудъл, е необходимо да предприемат следните стъпки:
  • Студентът проверява дали профилът му в Мудъл е активен и, дали има достъп до него. Ако достъпът е отказан, се предприемат нужните действия, за да се активира. Технически е невъзможно студентът да бъде изпитан чрез електронната система, ако не фигурира в нея и/или, ако не може да си влезе в профила по някаква причина (забравена парола и пр.)
  • Студентите могат да се свържат по телефона или по мейл с отдел Студенти на ГГФ за генериране на индивидуален протокол като се съобразят с графика, който е посочен на университетския сайт, в срок до 5 юни 2020 г. (петък).
  • В деня и часа на изпита, студентите трябва да са влезли в системата от надежден компютър (настолен компютър или лаптоп, не смартфон или таблет) и при надеждна интернет връзка, за да може да се проведе нормално изпита.