Начало / Университетът / Факултети / Биологически факултет / Научна и международна дейност / ПОКАНА от "WWF Bulgaria” и Junior Achievement Bulgaria

   

"WWF Bulgaria” и Junior Achievement Bulgaria имат удоволствието да поканят студентите от Биологически факултет към Софийски университет "Св. Кл. Охридски" с интерес към темите: промени в климата, възобновяема енергия, справедлив енергиен преход и зелено предприемачество във фоайето на Биологическия факултет на 30.03 (четвъртък) между 10:00 и 14:00 ч.

 

Ще ви запознаем с възможността да участвате в семестър „Бъдещето на енергията“ – част от международния проект „Panda Labs Junior за справедлив преход“.

 

В рамките на семестъра предлагаме на студентите безплатен 5-дневен курс на тема „Моите стартъп решения за природата“ на 21-23 и 28-30 април в София тех парк, участие в двудневен хакатон за генериране на иновативни решения на 13-14 май и участие в кръгли маси с представители на местните власти във въгледобивните райони на България.

 

Заповядайте на 30 март, за да разберете повече! Събитието се осъществява с любезното домакинство и подкрепа на Биологическия факултет към Софийски университет "Св. Климент Охридски"."