Начало / Новини / Календар / Прожекция на документалния филм „Моралът е доброто“ за доц. Кристиан Таков

272 аудитория, Ректорат

На 1 декември 2022 г. от 19.00 ч. в 272-ра аудитория на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще бъде прожектиран документалния филм "Моралът е доброто" за доц. Кристиан Таков. Събитието се организира от Факултетния студентски съвет на Юридическиа факултет и Клуба на юриста.

Поканени са всички студенти и преподаватели да преоткрият личността на доц. Таков, обръщайки поглед към неговия необикновен живот. Живот, който трябва да ни служи за пример, а не за оправдание. Живот, който ни показва, че усилията не са напразни, когато достигат до правилните хора и са насочени в правилната посока. Живот, който е дал смисъл на много други и продължава да се откроява като лъч от светлина сред тъмнината. Живот, който ни вдъхновява да потърсим в себе си повече категоричност, когато отстояваме позициите си, повече разум, когато защитаваме тезите си и повече сили, когато се борим за правото и морала.

Филмът е с вход свободен, като всеки, който има желание може да подкрепи каузата като дари сума по избор в дарителската кутия, която ще бъде поставена в аудиторията по време на прожекцията.Събраните средства ще бъдат предоставени на сдружението за деца с онкохематологични заболявания! Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ /СДОХЗ/ е организация, създадена от родители на деца с онкохематологични заболявания, техни близки и съмишленици. Регистрирано е през 2010 г. и е пълноправен член на Международната конфедерация на организации на родители на деца с рак – CCI, обединяваща 181 организации от 90 държави. Очакваме ви! #БилетСКауза