Начало / Новини / Календар / Опознай Стара Загора отблизо

Заседателна зала 1, Ректорат

На 12 април 2024 г. от 15:00 до 17:00 часа в Заседателна зала 1 в Ректората на Софийския университет ще се проведе специално събитие, организирано от община Стара Загора в партньорство със Софийския университет и представители на бизнеса от региона, които ще представят пред студентите от Софийския университет възможности за кариерно развитие и реализация в града.

Студентите ще имат възможност да се срещнат с Радостин Танев, заместник-кмет с ресор "Транспорт, екология, инвестиции и зелен преход", както и с г-жа Росица Райкова, началник на отдел "Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход" в общината, както и да разговарят с представители на водещи компании и потребители на кадри, които работят в община Стара Загора.

Събитието предоставя на студентите възможност да изградят контакти в професионалната среда, да научат за възможностите за кариерно развитие в областта и да се запознаят с актуалните предизвикателства и възможности, предлагани в Стара Загора.

Всички студенти, които са заинтересовани от кариерно развитие в региона, са поканени да се присъединят към събитието и да разгледат възможностите за бъдеща работа в Стара Загора.