Начало / Новини / Календар / Годината на благодарността. Среща с Мадлен Радуканова във ФЖМК

Зала 13, ФЖМК (първи етаж)

Олимпийската, европейска и световна шампионка от диамантения ансамбъл по художествена гимнастика Мадлен Радуканова ще гостува във Факултета по журналистика и масова комуникация във връзка с инициатива си "Година на благодарността", която се реализира в партньорство с Асоциация ”Докосни дъгата”.

Срещата ще се проведе на 7 декември 2022 г., сряда, от 16:00 часа в зала 13 (на първия етаж) на Факултета по журналистика и масова комуникация при Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Модератор на събитието ще бъде спортната журналистка Елена Яръмова.

Каузата, която стартира в началото на 2022-ра година, има за цел да вдъхновява, мотивира и да дава добър пример на младите хора. Мадлен Радуканова вече посети редица градове, сред които Плевен, Пловдив, Айтос, Смолян и Русе, но за пръв път ще проведе среща със студенти.

Освен за кампанията на олимпийската ни шампионка ще си говорим и за мястото на спорта в медиите и развитието на спортната журналистика у нас.

„Благодарността - това е отношение на сърцето, цялостно разбиране за живота, нагласа и светоусещане, които не се възпитават - те са вродени. Ето защо в края на най-успешната за мен в професионален план година реших да се отблагодаря по един нетрадиционен начин за всички добри думи, всички положителни отзиви и добри оценки, които получих“, казва Мадлен в началото на кампанията.

1