Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / "Знам и искам да го докажа"

   
"Знам и искам да го докажа"

Факултетът по математика и информатика към Софийски университет „Св. Климент Охридски” и Факултетът по компютърни системи и управление към Технически университет си подадоха ръка в организацията на Дни на кариерата.

37 фирми в областта на информационните технологии се включиха в събитието, предлагайки на студентите възможности за развитие и професионална реализация и търсейки иновативно и будно мислене.

На официалното откриване присъстваха доц. д-р Жельо Владимиров – заместник ректор по информационни дейности и администрация на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, проф. дмн Иван Сосков – декан на Факултета по математика и информатика, доц. д-р Димитър Биров - зам.-декан по организация на проекти и връзки с външни фирми, доц. д-р Даниела Гоцева – преподавател във Факултета по компютърни системи и управление към Технически университет, Светлозар Петров - изпълнителен директор на JobTiger и Александър Щок – ИТ директор на Mtel.

От 10:30 часа в Зала Мусала на Факултета по математика и информатика ще се проведат фирмени презентации, на които студентите ще могат в детайли да се запознаят с дейността на компаниите и възможностите за развитие, които им предлагат.

Коментари

Влез, за да коментираш.