Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Журналистика в една калория - фестивал за студентска продукция и лекция на Франсиско Лопес-Сейване, предлагат на вашето внимание от ФЖМК

   
Журналистика в една калория - фестивал за студентска продукция и лекция на Франсиско Лопес-Сейване, предлагат на вашето внимание от ФЖМК

За поредна година май е фестивален месец във Факултета по журналистика и масова комуникация.

На 19 май, сряда, от 14 ч., в зала 13 на ФЖМК (на ул. "Московска" 49) Катедра "Радио и телевизия" организира традиционния Фестивал на радио и телевизионни продукции на студенти, изучаващи специалност "Журналистика" - профили "Радио" и "Телевизия".


Специална част в рамките на фестивала е отредена за продукцията на Университетската телевизия "Алма Матер".

А на 19 май от 18:30 часа в Зала 13 на ФЖМК ще се проведе публична лекция на испанския писател и журналист Франсиско Лопес-Сейване и представяне на книгата му „Нещата, които научих от Изтока”.

Дълбок познавач на източните мъдрости, Франсиско Лопес-Сейване посвещава част от живота си на разпространяването по света на техниките за човешко усъвършенстване. Вдъхновител в продължение на повече от три десетилетия на прочутите „Интелигентни почивки“, той е сред пионерите на навлизането на йога-учението в Испания и създател на доказалия ефикасността си метод за обучение „Да живеем без стрес“. Неуморен пътешественик и голям комуникатор, той е говорил от престижни трибуни като Университета „Райс“ в Хюстън и главната квартира на ООН в Ню Йорк.

Коментари

Влез, за да коментираш.