Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Публикуван е първи брой на “Списание на Софийския университет за електронно обучение”

   
Публикуван е първи брой на “Списание на Софийския университет за електронно обучение”

Снимка: http://blogs.skillsoft.com/

Списанието се издава от Интегралния Университетски център за изследване, създаване и осигуряване на качество на електронното учене в разнообразен образователен контекст.

Неговата цел е създаването на българско академично издание, посветено на електронното обучение, чийто профил позволява обсъждането на проблематиката на фокус от гледна точка на институционалните политики и решения, научните изследвания, технологичните иновации. Списанието се стреми да информира за теорията и практиката, за проектите и реалностите на електронното образование.

“Списание на Софийския университет за електронно обучение” се изгражда като място за научни публикации и дискусии на утвърдени и млади учени, на преподаватели и докторанти, чрез които да бъдат видими националните и европейските проекции на електронното образование. Това е и аргументът то да е двуезично – на български и английски език.

Редакционната колегия приема статии, студии и рецензии за Брой 2 до 31 март 2010 година на адреса на списанието: elearning_journal@uni-sofia.bg.

Първи брой за 2010 можете да разгледате тук.

Коментари

Влез, за да коментираш.