Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Промоция на Исторически факултет

   
Промоция на Исторически факултет

Доц. Пламен Митев откри официалната церемония по раздаване на дипломите на Исторически факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

Той се обърна към студентите, напомняйки им, че съдбата им е отредила да направят следващите си стъпки в трудни за България времена, защото – за какви традиции може да се говори когато образованието и науката са доведени до просешка тояга, а полицията и военните са галени деца на държавата. Но студентите в Исторически факултет са имали шанса да попаднат във факултета на будните и инакомислещите.

Доц. д-р Желю Владимиров – заместник-ректор по информационните дейности и администрацията, като представител на Стопански факултет, посъветва дипломираните ако имат възможност да инвестират в себе си, защото това е единствената разумна инвестиция във време на криза.

По време на церемонията с почетен знак със синя лента беше удостоена доц. д-р Цвета Тодорова за заслугите й за създаването и поддържането на Музея на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, за организационната и преподавателска работа през годините, в които е отдала живота си на Университета.

Коментари

Влез, за да коментираш.