Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Презентация на Софийски университет „Св. Климент Охридски” в Първа Английска езикова гимназия

   
Презентация на Софийски университет „Св. Климент Охридски” в Първа Английска езикова гимназия

Софийски университет „Св. Климент Охридски” започна обиколка на най-реномираните училища в страната – като част от тазгодишната кандидатстудентска кампания.

Във фоайето на Първа Английска езикова гимназия се събраха кандидат-студенти от 11 и 12 клас, за да направят своя информиран избор. Едни от най-желаните специалности тази година са Право, Връзки с обществеността и Публична администрация. Учениците от Първа Английска езикова гимназия проявяват голям интерес и към Археологията, която дава много перспективи за професионално развитие не само в България, но и в чужбина.

Кандидат-студентите трудно се ориентират сред специалностите, които им предлагат различните факултети – за повечето от тях е важно какви възможности за стаж и реализация им дава Университетът.

Голяма част от учениците от Първа Английска езикова гимназия проявиха интерес към предстоящите Дни на кандидат-студента, които Софийски университет „Св. Климент Охридски” организира от 4 до 6 март, когато ще могат да вземат участие в редица събития, част от университетския живот и да получат ценна информация и опит от първа ръка – от самите студенти.

Коментари

Кандидатствайте в чужбина!

Хора, не си губете времето в българските "университети" :-) Нищо няма да научите, а само ще си изтровите нервите!
Аз заминавам за чужбина-вече не е толкова невъзможно и нашите университети дори трябва да се притесняват от този факт. Ще си намеря работа и ще се издържам сам. Дори и кандидатстването не е толкова сложно, да не говоря даже, че е абсолютно смешно-човек може да кандидатства вече и без сертификат за владеене на английски език. Давам ви и линк WWW.DREAMFOUNDATION.EU успех на всички !!!

Влез, за да коментираш.