Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Пресконференция на Национална университетска телевизия „Алма матер”

   
Пресконференция на Национална университетска телевизия „Алма матер”

Национална университетска телевизия „Алма матер” любезно ви кани на пресконференция в понеделник 28 юни от 10 часа в пресцентъра на БТА, където студентските екипи ще представят своите нови инициативи.

Телевизия „Алма матер” с подкрепата на български и европейски младежки организации ще учреди „Златен младежки фонд” за подпомагане на бизнес старта и кариерното развитие на млади предприемчиви хора.

Инициаторите ще предложат на г-н Бойко Борисов, Министър-председател на Р. България, и г-н Сергей Игнатов, Министър на образованието, младежта и науката, да се използват възможностите на програма „Човешки ресурси” на Европейските структурни фондове.

През октомври телевизия „Алма матер” ще постави началото на Младежки фестивал на изкуствата в София с подкрепата на Софийска община по модел на Fete de la musique в Париж, по програма „Младежта в действие на Европейския съюз”.

Ще запознаем медиите и с европейския проект със седалище София - „Мрежа на студентски и университетски телевизии в Европа”. Ще представим темите на мултикултурните ни предавания през есенния период.

Ще представим нашата гледна точка, за това какво се случва с легендарното студентско предаване „Ку-ку” и как през 2009 е регистрирано „Ку-ку” като търговска марка.

Коментари

Влез, за да коментираш.