Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Климатичните промени и международната общност след Копенхаген 2009. Проблеми, решения, възможности

   
Климатичните промени и международната общност след Копенхаген 2009. Проблеми, решения, възможности

Плакат: Виолета Пеева

На 17 февруари 2010 от 17 часа в 65 аудитория на Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще се проведе семинар-дискусия на тема "Климатичните промени и международната общност след Копенхаген 2009. Проблеми, решения, възможности".

Събитието се организира от Софийски университет „Св. Климент Охридски”, съвместно с клуб UNECO, със съдействието на фондация "Оранжева луна" и програма "Младежта в действие" на Европейската комисия.

По време на дискусията ще бъде излъчен филмът "In transition" – първият по рода си филм, който следва стъпките на тези, които познават материята от вътре.

"In transition" е за общностите по целия свят, които отговарят на замърсяването и промените в климата с творчество, фантазия и хумор, които имат определяща роля във възстановяването на местните икономики. Филмът е положителен и фокусиран върху решенията на проблемите.

 

Коментари

Влез, за да коментираш.