Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / „Кандидатстудентска борса – 2010″

   
„Кандидатстудентска борса – 2010″

Снимка: http://www.e-crimea.info

В Националния музей „Земята и хората“ беше открита „Кандидатстудентска борса – 2010″.
Тя ще продължи до 27 февруари. Участват 46 висши училища и колежи, сред които и Софийски университет „Св. Климент Охридски”.

Днес от 16.00 ч. в музея ще има кръгла маса по проблемите на висшето образование, а официалното откриване на форума е от 17.00 ч.

Традиционно борсата ще гостува и в други градове в страната: Пловдив (1 и 2 март), Добрич (8 и 9 март), Варна (10 и 11 март), Бургас (12 и 13 март), Монтана (15 и 16 март), Велико Търново (18 и 19 март), Стара Загора (22 и 23 март).

В книжарницата на Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ в Ректората вече можете да намерите
Справочник за кандидат-студенти 2010/2011.

Spravochnik_KSK_2010-2011
 

Справочникът се състои от три части:

- в първата част е включен Правилникът за приемане на студенти в СУ „Св. Климент Охридски“ за учебната 2010/2011 г., посочени са условията и специфичните изисквания за кандидатстване, процедурата и сроковете за подаване на кандидатстудентски документи и графика за провеждане на конкурсните изпити;

- втората част съдържа програмите за всички кандидатстудентски изпити и придружаващите ги методически указания, помощна литература, примерни тестове;

- факултетите, специалностите към тях и различните департаменти на Университета са представени в третата част.

 

Коментари

КАНДИДАТСТВАЙТЕ В ЧУЖБИНА

Хора, не си губете времето в българските "университети" :-) Нищо няма да научите, а само ще си изтровите нервите!
Аз заминавам за чужбина-вече не е толкова невъзможно и нашите университети дори трябва да се притесняват от този факт. Ще си намеря работа и ще се издържам сам. Дори и кандидатстването не е толкова сложно, да не говоря даже, че е абсолютно смешно-човек може да кандидатства вече и без сертификат за владеене на английски език. Давам ви и линк WWW.DREAMFOUNDATION.EU успех на всички !!!

Влез, за да коментираш.