Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / „Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии!”

   
„Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии!”

Design work: Alan Abdala

Една от големите автомобилни компании с представителство у нас в партньорство с AIESEC – най-голямата международна студентска организация с традиции в съвместната дейност между университетите и бизнеса организира конкурс на тема „Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии!”.

До 15-ти февруари 2010 г., младежите от магистърските програми и тези завършващи бакалавърска степен във Висшите учебни заведения имат възможността да сформират екипи и да се запишат за участие на адрес www.imam-idea.com. До 1-ви април 2010 година, те могат да представят своите проекти по актуалната тема за бъдещето на електромобилите и начина, по който те се възприемат в България. Жури ще избере петте отбора финалисти, които лично ще защитят своите проекти през месец май в присъствието на останалите участници. Тогава ще бъдат определени и победителите.

Проектът «Мастър Инициатива» е създаден през 2007-ма година. Той предоставя на студентите рядката възможност да приложат наученото на практика и да се изявят в сферата на истинския бизнес.

Коментари

Влез, за да коментираш.