Начало / Новини / Архив / Архив на Горещи новини / Ден на спорта и Целувка за цигара по инициатива на СУ

   
Ден на спорта и Целувка за цигара по инициатива на СУ

Асоциация на студентите по медицина в България към Софийски университет „Климент Охридски” организира здравословни инициативи в края на май.

Ден на спорта: На 30.05.2010 г. (неделя) ще се проведе благотворителна инициатива за събиране на пари в помощ на малката Йоана. Инициативата е под форма на футболни срещи от 10:00 до 15:00 ч. в неделя (30.05.2010 г.) между отбори от студенти и преподаватели на Медицински Факултет. Ще се проведе зад Фантастико в Студентски град (42-ри блок).
Официално срещата ще бъде в 09:45 пред Фантастико, там ще ви чакат някои от колегите, за да ви отведат на терена. Парите, които съберем, ще се преведат по банков път на сметката за помощ на малката Йоана.

"Целувка за цигара": Инициатива на АСМБ-СУ съвместно със СРИОКОЗ и сладкарница Пчела. Инициативата е по повод 31 май, международния ден за борба против тютюнопушенето. Тази кампания ще се проведе от 10:00 ч до 12:00 ч. на 31.05.2010 г. (понеделник) с пункт пред НДК, където ще се раздават флаери и печатни материали. За всяка оставена цигара се получава целувка.

Коментари

Влез, за да коментираш.