Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / За студентите - Актуално / Календар Бакалаври / РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРС ЗА СЕЛЕКЦИЯ НА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ ЗА МОБИЛНОСТ С ЦЕЛ ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ+ за 2018/2019 година

   

26.03.2018

 

СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

 

РЕЗУЛТАТИ

ОТ КОНКУРС ЗА СЕЛЕКЦИЯ НА СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ

ЗА МОБИЛНОСТ С ЦЕЛ ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ+ за 2018/2019 година

 

Уважаеми колеги,

 

Благодарим Ви за проявения интерес към конкурса за селекция на студенти и докторанти за мобилност с цел обучение за академичната 2018/2019 година по Програма Еразъм+ и честитим на всички, които преминаха успешно селекцията.

 

Списъкът с одобрените кандидати може да бъде получен в каб. 409 и на адрес alida@feb.uni-sofia.bg.

 

ВАЖНО! В случай че периодът на Вашата мобилност съвпада с последния семестър от обучението Ви в СУ, мобилността трябва да приключи до първата дата на защита/държавен изпит по учебен план.

На 03.04.2018 г., вторник, от 15:00 часа в Аулата ще се проведе информационна среща с одобрените кандидати, на която ще бъде предоставена практическа информация, свързана с реализиране на мобилностите и ще имате възможност да зададете Вашите въпроси. Присъствието е задължително. В случай че не можете да присъствате лично, е необходимо да изпратите Ваш представител. Моля преди срещата да се запознаете с инструкциите за осъществяване на мобилността, публикувани на: https://erasmus.uni- sofia.bg/site/wp-content/uploads/2018/03/Erasmus_Instructions_2018-2019.pdf.

 

 

Отдел „Международно сътрудничество“