Начало / Университетът / Факултети / Стопански факултет / Специалности / Магистърски програми / Новини от магистърска програма "Енергийни пазари и услуги" / Репортаж на ТВ Алма Матер за Магистърската програма "Енергийни пазари и услуги" в Стопанския факултет на СУ

   

19.01.2020

 

Репортаж на Десислава Сотирова от университетската телевизия Алма Матер, представя магистърската програма "Енергийни пазари и услуги" на Стопанския факултет. Екипът на Алма Матер ТВ посети лекциите от програмата през декември 2019 г. и проведе интервюта с директора на програмата доц. д-р Атанас Георгиев, координатора ас. Мария Трифонова, студенти и гост-лектори от бизнеса.

Тази година в задочната модулна програма "Енергийни пазари и услуги" се обучават 33 магистри, като голяма част от тях работят в енергийни и ютилити компании - както в София, така и в други градове.

epu

В репортажа от страна на бизнеса участваха Пламен Стефанов, Управител на "Енерго-Про Енергийни услуги" и Илия Левков, Изпълнителен директор на Индустриален клъстер "Електромобили"

Вижте повече във видеото:

Екипът на Стопанския факултет благодари на колегите от Алма Матер ТВ за представянето на нашите инициативи.