Начало / Новини / Календар / Среща с алумни общността по повод 50 години Факултет по журналистика и масова комуникация

Университетска Ботаническа градина

Факултетът по журналистика и масова комуникация ще отбележи 50-тата годишнина от създаването си със среща на завършилите факултета, членовете на алумни организацията и преподавателите, които са част от неговата история.

Събитието ще се проведе в Университетската ботаническа градина пред ФЖМК в гр. София. Присъстващите ще учредят Клуб на възпитаниците и приятелите на ФЖМК, в който желаещите ще могат да се регистрират и да участват в съвместни инициативи в областта на медиите, журналистиката, връзки с обществеността и реклама, медия мениджмънт и книгоиздаване.

Деканското ръководство на ФЖМК обявява като цел на предстоящата среща на 20 май обединяването на преподавателите и завършилите всички специалности („Журналистика“, „Връзки с обществеността“, „Книгоиздаване“, „Комуникационен мениджмънт“) в ангажирана общност, която да отстоява високи стандарти в тези професии на основата на 50-годишните традиции. Заедно можем да създадем автентичния разказ за ФЖМК – всеки от нас има своята история за факултета, която е и лична, и институционална памет.

Регистрацията за събитието е от 17.30 часа на 20 май, входът е през Ботаническата градина на ул. „Московска“ 49.
Връзка към събитието

Линк към онлайн регистрацията за Клуба на възпитаниците и приятелите на ФЖМК можете да намерите тук .

Събитието се провежда в рамките на традиционните Майски дни на културата на Софийския университет.